Фразеологічні одиниці сучасної англійської мови на позначення емоційного стану "гнів" - Коляда, Еліна Калениківна; Koliada, E. K. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2009)
Здійснено спробу виявити й систематизувати англійські фразеологічні одиниці, що позначають емоційний стан гніву. In this article the attempt to reveal and classify English phraseological units denoting the emotional state of anger has been made.
Phraseological Units Denoting the Emotional State of Anger in Modern English
Keywords: фразеологічна одиниця; phraseological unit; емоційний стан гніву; emotional state of anger; семантична група; semantic group; поняття; notion