Навчальні станції як засіб розвитку самостійної роботи на заняттях з іноземної мови - Близнюк, Людмила Миколаївна; Blyznyuk, Lyudmyla (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті йдеться про роль навчальних станцій та про можливості використання їх для розвитку самостійної роботи студентів на заняттях з іноземної мови.

The article deals with the role of learning stations and possibilities of their application to development of students’ self-working at lessons of a foreign language.
Learning Stations as the Means of Development of Self-Work at Lessons of a Foreign Language
Keywords: навчальна станція; колова робота; самостійність; поетапне навчання; взаємонавчання; самоосвіта; learning station; chain-work; self-work; learning in stages; mutual learning; self-education