Туристичні ресурси України - Трофімук-Кирилова, Тетяна Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У виданні вміщено програму навчальної дисципліни «Туристичні ресурси України», складену відповідно до планів підготовки магістрів спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство». Розробка містить структуру курсу, інформаційний обсяг навчальної дисципліни, методичні рекомендації до тем, індивідуальні завдання й завдання для самостійного опрацювання, розподіл балів та критерії оцінювання, список рекомендованої літератури, перелік основних питань до екзамену
Keywords: програма і методичні рекомендації; туристичні ресурси, пам’ятки; туристичні об’єкти; туристичний продукт; туристично-рекреаційний потенціал регіону; туристичні ресурси окремих регіонів України; 338.483.12(477)(073)+069(477)(073)