Когнітивна лінгвістика : програма вибіркової навчальної дисципліни - Юшак, Вікторія Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни «Когнітивна лінгвістика» підготовки бакалавра, галузі знань 0203 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, за освітньою програмою («Мова та література» (англійська)
Keywords: когнітивна лінгвістика