Теорія та практика зв’язків з громадськістю - Петрович, Валентина Василівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Дисципліна «Теорія та практика зв’язків з громадськістю» спрямована на оволодіння студентами системою теоретичних та практичних знань і вмінь у галузі зв’язків з громадськістю, особливістю застосування технології зв’язків з громадськістю у суспільстві, використанню інструментарію PR в соціально-економічній, фінансовій та політичній сфері.
Keywords: зв’язки з громадськістю; комунікація; громадськість; кризовий PR; політичний PR; державний брендінг