Економічний потенціал регіону - Потапова, Алла Геннадіївна; Potapova, Alla H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи розроблені для студентів спеціалізації „Управління розвитком регіону” денної та заочної форми навчання освітнього ступеня „Бакалавр”. Рекомендовано студентам 4 курсу галузі знань 0401 „Природничі науки” напряму підготовки 6.040104 „Географія”