Елементи теорії мероморфних функцій (спецкурс) - Коренков, Микола Євгенович; Зарицька, Зоя Володимирівна; Головенко, Ірина Петрівна; Korenkov, Mykola Ye.; Zarytska, Zoya V.; Holovenko, Iryna P. (Волинська обласна друкарня, 2011)
Розглянуто основні положення неванліннової теорії розподілу значень мероморфних функцій. Досліджено питання про дефектні значення еліптичної функції.
Elements of the theory of meromorphic functions (special course)