Аранжування на комп’ютері як чинник розвитку творчого мислення студентів - Гонтар, Олег Савович (My University, 2018)
В процесі вивчення курсу аранжування збагачується музичний кругозір та організація художньо-оцінної діяльності студентів; вони ознайомлюються з основними прийомами аранжування творів на комп’ютері; отримують знання та навички, необхідні для самостійної оцінки сучасної естрадної музики
Keywords: аранжування; творче мислення; студенти