Абревіатури новітньої англійської мови у сфері технологій - Жулінська, Майя Олександрівна (My University, 2025)
Роботи присвячена дослідженню особливостей виникнення та функціонування нових лексичних одиниць сфери економіки та технологій в сучасній англійській мові, утворених шляхом абревіації. Подано приклади неологізмів-абревіатур в англійській мові, які виникли протягом останніх трьох років. Обгрунтовано необхідність подальших досліджень нової лексики, утвореної засобом абревіації.
Keywords: неологізми сучасної англійської мови