Інтегровані маркетингові комунікації - Савчук, Ярослава Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні вказівки до самостійної роботи з добувачів містять програму освітнього компонента, питання для обговорення, питання для самоконтролю, навчальні завдання для самостійної роботи, практичні завдання для самостійної роботи, перелік питань на іспит, теми рефератів, список рекомендованої літератури. Рекомендовано студентам освітнього ступеня «магістр» спеціальності D5 «Маркетинг» ОП «Маркетинг та міжнародна логістика» денної форми навчання.
Keywords: Маркетинг; 339.138:659.4(07.034)