Політичні еліти і лідерство - Дейнека, Людмила Панасівна; Бусленко, Василь Володимирович (My University, 2012)
Подано бібліографічну інформацію з курсу "Політичні еліти і лідерство", Покажчик включає книги, автореферати дисертацій, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань. Підбір матеріалів завершено у серпні 2012 р. Рекомендовано для студентів історичного факультету.
Keywords: політична еліта; політичне лідерство; бібліографічні видання; 66.0я1