Домра і транскрипції з інших музичних інструментів - Дзяман, Зінаїда Василівна (My University, 2019)
У пропонованій статті активується творчий момент перекладення для домри з інших музичних інструментів, вказані історичні витоки домрового мистецтва та передумови професійного виконавства.
Keywords: Домра; перекладення; репертуар; транскрипції; 780.614.1.09