Формування позитивного іміджу захисника як провідна комунікативна стратегія військових і правоохоронних періодичних видань України - Посмітна, Вікторія; Posmitna, V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті обґрунтовано пріоритетність комунікативної стратегії формування позитивного іміджу захисника в дискурсі військових і правоохоронних видань України, визначено основні комунікативні тактики та ходи, що сприяють реалізації стратегії.
Creating a Positive Image of the Defender as a Leading Communication Strategy in Military and Law-enforcement Periodicals of Ukraine
Keywords: мовний вплив; галузевий дискурс; комунікативні стратегії й тактики; комунікативні ходи