Система ауфтактів як засіб управління музичним виконанням (за принципами диригентської школи І. Мусіна) : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів - Гаврилюк, Валентина Є.; Марач, Олександр М.; Плечелюк (Кухарик), Г. М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна інформація яка пропонується читачеві може застосовуватися у курсах: хорове диригування, диригування і робота з хором, методика і практикум робот з колективом, методика і практикум вокально-хорової роботи, методика викладання хорових дисциплін. У навчальному виданні пропонуються навчальна інформація, за допомогою якої читач може опанувати систему ауфтактів за принципами диригентської школи Іллі Мусіна. У роботі розглянуті різні види ауфтактів їх характеристика та пояснення на нотних прикладах. Навчальне видання адресується студентам і викладачам музично-педагогічних факультетів ВНЗ.
Keywords: Ауфтакт; Диригування; Мусін