Праці професорсько-викладацького складу кафедри української мови Волинського національного університету ім. Лесі Українки : бібліогр. покажч. до 50-ліття від часу заснування кафедри - Сидорук, Інна Петрівна; Данилюк, Ніна Олексіївна; Масицька, Тетяна Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Бібліографічний покажчик уміщує праці викладачів кафедри української мови Волинського національного університету ім. Лесі Українки, опубліковані з часу її заснування. Крім того, подано світлини з особистих та кафедрального архівів. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 378.4(477.82)ВНУ(01)