Система прийняття управлінських рішень : програма вибіркової навчальної дисципліни (ОС бакалавр, напрям «Менеджмент», м/с) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Система прийняття управлінських рішень» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму підготовки «Менеджмент». Предметом вивчення навчальної дисципліни є методи прийняття управлінських рішень. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Загальні принципи розробки управлінських рішень. 2. Методи прийняття управлінських рішень. 3. Методи оцінки, організація та контроль управлінських рішень.
Програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра (на базі м/с) галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму 6.030601 «Менеджмент»
Keywords: система прийняття управлінських рішень; system of management decisions