Транспортна мережа Старовижівської ТГ Волинської області як складова туристичної інфраструктури - Єрко, Ірина Володимирівна; Новосад, Оксана Володимирівна; Качаровський, Роман Євгенович (Поліський національний університет (м. Житомир), 2022)
Розглянуто основні особливості розвитку транспортної мережі Старовижівської територіальної громади (ТГ) Ковельського району Волинської області. Деталізовано особливості функціонування певних і видів транспорту, зокрема автомобільного, залізничного, повітряного та річкового. Визначено роль транспортної мережі громади як складової туристичної інфраструктури Ковельського району. Запропоновано заходи по її вдосконаленню.
Keywords: Волинська область; Ковельський район; Старовижівська ТГ; туристична інфраструктура; туризм; транспорт; 911.3:338.47(477.82-72)