Насінництво - Кичилюк, Олександр Володимирович; Гетьманчук, Анатолій Іванович; Бортнік, Тетяна Павлівна; Войтюк, Василь Петрович; Андреєва, Валентина Вікторівна; Kychyliuk, Oleksandr V.; Hetmanchuk, Anatolii I.; Bortnik, Tetiana P.; Voitiuk, Vasyl P.; Andreieva, Valentyna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У методичних рекомендаціях наведено загальні відомості щодо визначення посівних якостей насіння деревних порід, послідовність, а також методику виконання окремих лабораторних робіт, зразки документації лісонасіннєвих лабораторій, які оформляються за результатами виконання лабораторних робіт.
Keywords: насіння; схожість насіння; енергія проростання насіння; доброякісність насіння; seed; germination capacity; germinative energy; seed quality