Валеологічна освіта та ціннісний потенціал у професійній підготовці студентів технічного університету - Гладощук, О.; Тонконог, В.; Бейгул, І.; Gladoshchuk, A.; Tonkonog, V.; Bigul, I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто питання впливу валеологічної освіти на процес професійної підготовки студентської молоді, пошук ефективних шляхів формування ідеології та культури ведення здорового способу життя, а також ціннісного ставлення до власного здоров’я. The article examines the problems of valeological education that influences on process of youth training. The search for effective ways of ideology formation and culture of a healthy lifestyle, as well as valuable attitude to the individual’s health are also studied.
Valeological Education and its Value Potential in the Students Professional Training of Technical Uiversities.
Keywords: освіта; валеологія; здоров’я; фізична культура; студентська молодь; професійна підготовка; education; valeology; health; physical culture; student youth; professional training