Ethnolinguistics Highlights - Калиновська, Ірина Миколаївна; Kalynovska, Iryna M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Навчально-методичні матеріали підготовлено з метою систематизації й удосконалення знань у сфері етнолінгвістики. Видання містить тематичний огляд основних аспектів етнолінгвістики, термінологічний словник, залікові питання для комплексної перевірки знань студентів, зразок підсумкового тесту, завдання для науково-дослідної роботи слухачів теоретичного курсу “Етнолінгвістика”.
Основні аспекти етнолінгвістики
Для студентів факультету іноземної філології спеціальності “Мова та література (англійська)” денної та заочної форм навчання.
Keywords: Ethnolinguistics; етнолінгвістика