Організаційне проектування підприємницьких, торговельних та біржових структур - Данилюк, Тетяна Іллівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Організаційне проектування підприємницьких, торговельних та біржових структур» містять навчально-тематичний план дисципліни, теми практичних занять та їх мету, питання для обговорення, навчальні завдання і методичні вказівки до їх виконання, тестові завдання, перелік питань на залік та список рекомендованих джерел. Рекомендовано для студентів галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність за освітньою програмою Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання.
Keywords: Сутність організаційного проектування; Структура організації; Організаційне проектування; 338.1