Таксономічний склад голих амеб Шацьких озер - Пацюк, М. К.; Patsyuk, M. K (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2012)
Уперше наведено інформацію про таксономічний склад голих амеб Шацьких озер. У результаті першого цілеспрямованого дослідження голих амеб Шацьких озер ідентифіковано 19 видів. The information on the taxonomical composition of naked amoebas of lakes of Shatsk has been adduced at the first time in the article. 19 species of amoebas was identified resulting object-orientated investigation.
The Taxonomical Composition of Naked Amoebas in the Lakes of Shatsk.
Роботу виконано на кафедрі ботаніки ЖДУ ім. Івана Франка та в Інституті зоології ім. І. І. Шмальгаузена НАН України
Keywords: голі амеби; Шацькі озера; naked amoebas; Lakes of Shatsk