Портрет ідеального підлеглого - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Вежа-Друк, 2017)
Визначено бажані якості для ідеального підлеглого на основі переліку 19 категорій поведінки лідера, розроблених Гаррі Юклом.
Keywords: лідер; категорії поведінки; підлеглий; бажані якості