Методика та практика формування навичок вокального виконавства : методичні рекомендації - Чепелюк, Василь Адамович; Панасюк, Світлана Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Видання містить інформацію з методики вокального навчання та практичні рекомендації щодо освоєння навичок вокального виконавства.
Методичні рекомендації призначені для самостійної роботи та мають навчальний характер.
Keywords: вокальне мистецтво; вокальні навички; 784:378(072)