Метабібліографія бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. 2018 р. - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Видання інформує про бібліографічні посібники, підготовлені бібліотекою СНУ ім. Лесі Українки у 2018 р. Представлено відомості про поточні, науково-допоміжні, рекомендаційні, універсальні, галузеві та інші посібники
Keywords: бібліографічні видання; метабібліографія; бібліотека СНУ ім. Лесі Українки; 378.4(477.82)СНУ(01)