Мистецькі комп’ютерні технології : програма нормативної навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Лесик, Олександр Володимирович; Lelyk, Yaroslav R.; Lesyk, Oleksandr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Запропонована програма має на меті забезпечити випускника факультету мистецтв професійними вміннями та навичками роботи з комп’ютерними програмами Adobe Photoshop та ArchiCAD , при роботі над створенням дизайн проектів будинків та жилих приміщень, обробки фотографій.The proposed program aims to take into account the graduate of the faculty professional professional variable and computer navigation Adobe Photoshop and ArchiCAD applications, while improving design creation design homes and accommodations, photos taken.
Програма навчальної дисципліни «Мистецькі комп’ютерні технології» підготовки магістрів, галузі знань 02 – культура і мистецтво, спеціальності образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, за освітньою програмою 023.00.01 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.
Keywords: мистецькі комп'ютерні технології; Artistic computer technology