Соціальний захист населення як показник результативності соціального партнерства - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M.; Побурко, Я. О.; Poburko, Ya. O. (Луцький державний технічний університет, 2005)
У статті на основі аналізу трудових відносин, охорони праці, експертиз умов праці, соціального обслуговування у Волинській області проаналізовані результати діяльності ГУ ПСЗН в рамках завдань, поставлених обласною радою соціального партнерства, а також рекомендовані пріоритетні напрямки його діяльності на найближчу перспективу. On the basis o f analysis o f labor relations, labor, examinations o f term s o f labor protection, social service at the Volyn region the results o f the GU PCZH activity within the framework of tasks o f put by the regional soviet o f social partnership, are analyzed at the article and also the recommended priority directions o f its activity on the nearest prospect.
Keywords: соціальний захист; social defence; соціальне парнерство; social partnership