Основи інвестиційного туристичного менеджменту: програма вибіркової навчальної дисципліни - Копачинська, Галина Василівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчально-методичне видання з дисципліни «Основи інвестиційного туристичного менеджменту» містить програму курсу; текст лекції з класифікації туризму; тестові завдання для перевірки набутих знань та список рекомендованої літератури, що стануть у нагоді під час його вивчення; самостійної підготовки магістрів; підготовки до семінарів та до іспиту з курсу.
Keywords: міжнародний туризм; інвестиційний менеджмент