Особливості корпоративної культури підприємства - Компанець, К.; Комендант, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено особливості корпоративної культури підприємства
Keywords: корпоративна культура; трудові цінності персоналу