Вторинні номени: способи їх формування у французькому преціозному мовленні - Гурмак, Ю. М.; Gurmak, Yu. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті зроблено спробу пояснити терміни “номінація”, “вторинна номінація” та “вторинний номен”, а також розглянуто основні способи утворення вторинних номенів у французькій мові XVII ст., а саме в період Преціозності. Теоретичні відомості проілюстровано прикладами. The article presents an attempt to explain the terms “nomination”, “secondary nomination” and “secondary denomination”, so as to examine the main methods of formation of the secondary denominations in the French language of XVII c., namely in the period of Preciosity.
Methods of Their Formation in French Precious Speech
Keywords: номінація; nomination; назва; name; об’єкт дійсності; object of reality