Основи комп’ютерного дизайну: програма вибіркової навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Lelyk, Yaroslav R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма складена для підготовки студентів кафедри образотворчого мистецтва, які вивчають основи комп'ютерного дизайну для освоєння методики проектування на базі програми АutoСАD. Програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузі знань 02 – культура і мистецтво, спеціальності образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, за освітньою програмою образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставраціяThe program is designed for students of the department fine arts who study the basics of computer design to master the technique designing on the basis of the program AvtoSAD.
Рецензент: Лесик Олександр Володимирович, завідувач кафедри образотворчого мистецтва, доктор архітектури , професор.
Keywords: робоча програма; work program; навчальна дисципліна; academic discipline; Основи комп'ютерного дизайну; Basics of Computer Design