Гуманістичні цінності майбутніх учителів фізичної культури - Іщук, Н.; Ishchuk, N. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті подано результати дослідження гуманістичних цінностей у майбутніх учителів фізичної культури. The research results of humanistic values of future teachers of physical education are presented in the article.
Humanistic Values of the Future Teachers of Physical Education
Keywords: гуманізм; цінності; гуманістичні цінності; особистість; humanism; values; humanistic values; personality