Камерний церковний хоровий ансамбль - Марач, Олександр Миколайович; Закрева, Василь Олександрович (Українсько-польське наукове видавництво «Liha-Pres», 2023)
У статті розшлядається заснування та розвиток нового жанру вокально-хорового виконавства на прикладі церковного камерного вокального ансамблю.
Chamber church choir ensemble
Keywords: Камерний ансамбль; церковний ансамбль; хоровий спів; 7((477)+(100))(062.552)