Морфологічна категорія роду німецького іменника та кількість його синонімів - Венгринович, А. А.; Vengrynovych, А. А. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті зроблено спробу з’ясувати залежність кількості синонімів німецького іменника від його грама- тичного роду на основі трьох різнотипних синонімічних словників. In the article there has been made an attempt to clarify the dependence of the German noun quantity on its grammar gender on the basis of three polytypic synonymic dictionaries.
Morphological Category of Gender of the German Noun and Number of its Synonyms
Keywords: кількість синонімів; частота розподілу; значущі зв’язки; number of synonyms; distribution rate; meaningful relations