Формування історико-правової школи в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки - Яцишин, Михайло Михайлович; Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, Mykhailo M.; Yatsyshyn, Nataliia P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У статті проаналізовано передумови формування освітніх традицій на Волині, зокрема юридичної освіти, в історико-правовому вимірі від найдавніших часів і до сучасності.

The article analyzes the preconditions for the the formation of educational traditions in Volyn, in particular, of legal education, in its historical and legal dimensions from ancient times to nowadays.
Formation of historical and legal school in Lesya Ukrainka Eastern European National University
Keywords: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; юридична освіта; Волинь; історико-правова школа; legal education; historical-law school; Volyn; Lesya Ukrainka Eastern European National University