Сучасні інформаційні технології у фінансових розрахунках: силабус навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (My University, 2021)
Силабус навчальної дисципліни «Сучасні інформаційні технології у фінансових розрахунках» підготовки бакалавра, галузі знань 07«Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування».
Keywords: інформаційні технології; фінансові розрахунки