Гідробіологія - Нетробчук, Ірина Марківна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчально-методичне видання містить розробку завдань практичних робіт і перелік питань для самостійного контролю перевірки знань здобувачів вищої освіти. Завдання охоплюють роботу з рисунками, презентаціями, літературними джерелами, що дозволить студентам оволодіти всіма необхідними знаннями та навичками, передбаченими програмою дисципліни підготовки студента-гідролога. Рекомендовано студентам освітнього рівня бакалавр спеціальності 103 Науки про Землю, освітньо-професійної програми Гідрологія
Keywords: екологічні групи водних організмів; адаптації до умов існування; температурний режим; гідробіонт; планктон; нейстон; 574.5