Науково-дослідна лабораторія інтегральних досліджень особистості - Вірна, Жанна Петрівна (My University, 2020)
Лабораторія інтегральних досліджень особистості є науковою і матеріально-технічною базою для проведення науково-дослідної та навчально-методичної роботи кафедри. У матеріалі висвітлені основні напрямки науково-дослідної діяльності лабораторії інтегральних досліджень особистості : вивчення мотиваційно-смислової сфери особистості та впровадження методу визначення стилів мотиваційно-смислової регуляції професійної реалізації особистості; організація і проведення досліджень з вивчення мотиваційно-смислових утворень особистості та відслідковування динаміки трансформаційних змін мотиваційної сфери особистості; впровадження інноваційних технологій регуляції мотиваційних транформацій в професійному досвіді особистості; дослідження структурної та функціональної організації індивідуального інтелекту; психолінгвістичні та психосемантичні дослідження пізнавальної, емоційної та мотиваційної сфер особистості.
Keywords: лабораторія; інтегральні дослідження; особистість; професійна реалізація; мотиваційно-смислова регуляція; професійий досвід особистості