Наукова комунікація іноземною (англійською) мовою : силабус - Троцюк, Аїда Миколаївна; Крюкова, Юлія Дмитрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Метою викладання освітнього компонента «Наукова комунікація іноземною мовою» є формування у студентів системи знань про сутність, характер, структуру, закономірності і методологію наукових досліджень у фаховій галузі та вмінь організувати, проводити і представляти власні наукові дослідження. Основними завданнями освітнього компонента „Наукова комунікація іноземною мовою” є: - ознайомити студентів з основними рисами англійського наукового стилю, особливостями риторики, стилістики та жанрової організації сучасного англомовного наукового дискурсу; - виробити базові навички побудови та написання англійською мовою наукових текстів різних жанрів (анотація, наукова стаття, тези доповіді, рецензії); - розвинути навички реферування наукових текстів англійською мовою; організації та проведення наукової конференції; написання науково-дослідницького проекту на здобуття гранту для навчання в англомовних країнах.
Силабус нормативного освітнього компонента «Наукова комунікація іноземною (англійською) мовою» підготовки магістра, галузі знань: 01 Освіта/Педагогіка за спеціальностю: 014 «Середня освіта. Фізична культура» освітньої програми: «Середня освіта. Фізична культура»
Keywords: силабус; іноземна мова; наукова комунікація; магістри