Географічні умови та фактори формування і розвитку агробізнесу Волинської області - Слащук, А. М.; Лижник, Я. С.; Slaschuk, A. M.; Luzhnuk, Y. S. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Розглянуто географічні умови та фактори агробізнесу Волинської області, які мають значний вплив на його зародження, становлення та територіальну організацію. Consider geographical factors and agribusiness of Volyn region, which had considerable influence on its origin, formation and territorial organization.
Geographical Conditions and Factors of Formation and Development the Agribusiness in Volyn Region
Роботу виконано на кафедрі географії ВНУ ім. Лесі Українк
Keywords: географічні умови та фактори; агробізнес; geographic conditions and factors; agribusiness