Математичні методи в геоекології : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Фесюк, Василь Олександрович; Fesiuk, Vasyl O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма вивчення нормативної навчальної дисципліни «Математичні методи в геоекології» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки спеціалістів спеціальності 7.04010401 Географія
Keywords: математичні методи; геоекологія