Корпоративно-соціальна відповідальність бізнесу як складова досягнення цілей сталого розвитку - Литвишко, Л.; Компанець, К.; Артемчук, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено корпоративно-соціальну відповідальність бізнесу як складову досягнення цілей сталого розвитку
Keywords: сталий розвиток; корпоративно-соціальна відповідальність бізнесу