Основи наукових комунікацій іноземною мовою - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P.; Гусак, Людмила Євгенівна; Husak, Liudmyla Ye.; Смалько, Людмила Євгенівна; Smal'ko, L. Ye. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Навчально-методичне забезпечення вивчення курсу „Основи наукових комунікацій іноземною мовою” містить добірку текстів і вправ для розвитку навичок писемного і усного спілкування відповідно до стандартів сучасного англомовного наукового дискурсу.
Видання призначено для студентів-магістрів та викладачів.
Keywords: основи наукових комунікацій; навчально-методичне забезпечення; англомовний науковий дискурс