Роль андрагогічного підходу до дистанційного навчання дорослих у системі післядипломної педагогічної освіти - Линник, Юрій Миколайович; Lynnyk, Yurii M. (Міждисциплінарна Академія Наук (МАН) України, 2012)
У статті обґрунтовано доцільність використання андрагогічного підходу до організації дистанційного навчання в системі післядипломної освіти педагогічних кадрів, як такого, що здатний удосконалити та підвищити ефективність освіти дорослих
Keywords: освіта дорослих; андрагогіка; андрагогічний підхід; дистанційне навчання