Деревні розсадники - Маурер, Віктор Мельхіорович; Бровко, Федір Михайлович; Кичилюк, Олександр Володимирович; Пінчук, Андрій Петрович; Іванюк, Ігор Вікторович; Кайдик, Олександр Юрійович; Бобошко-Бардин, Ірина Миколаївна; Войтюк, Василь Петрович; Андреєва, Валентина Вікторівна; Шепелюк, Марія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У рекомендаціях наведено методичні поради щодо опрацювання розрахунково-графічної частини та написання пояснювальної записки курсового проекту, а також основні довідкові та нормативні матеріали. Рекомендовано студентам факультету біології та лісового господарства освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності 205 «Лісове господарство».
Keywords: методика проектування лісових розсадників; обґрунтування організаційно-господарського плану розсадника; функціонування лісових розсадників; 630(072)