Проблеми розвитку, лікування та реабілітації остеохондрозу хребта на сучасному етапі. - Дубчук, О. В.; Усова, О. В.; Dubchuk, O. V.; Usova, O. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Досліджено розповсюдженість, етіологію, патогенез та методи лікування остеохондрозу хребта. Проаналізовано вплив й ефективність різних методів реабілітації хворих при остеохондрозі хребта. The distribution, etiology, pathogenesis and methods of treatment of spinal osteohondrosis were researched. There were analyzed influence and effectiveness of different methods of rehabilitation of patient attached to spinal osteohondrosis.
Problems of Progress, Treatment Rehabilitation of spinal Osteohondrosis on the modern Stage.
Keywords: остеохондроз; лікування; реабілітація; osteohondrosis; treatment; rehabilitation