Замкові комплекси України як об’єкти культурної спадщини - Гаврилюк, Світлана Віталіївна; Надольська, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації містять настанови для вивчення здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня підготовки спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство» освітньо-професійної програми «Музейний менеджмент, культурний туризм» освітнього компонента «Замкові комплекси України як об’єкти культурної спадщини». Видання включає силабус, який дасть змогу попередньо ознайомитися із структурою освітнього компонента, темами, які виноситимуться на лекції і практичні заняття, а також даватимуться викладачем на самостійне опрацювання; рекомендації, які допоможуть здобувачам освіти на належному рівні підготуватися до семінарських занять і організувати власну самостійну роботу. Методичне видання включає також тестові завдання, які дозволять здобувачам освіти перевірити засвоєний матеріал, і глосарій.
Keywords: культурний туризм; пам’яткознавство; музеєфікація; збереження замкових комплексів; 719:728.81(477)(072)