Рівень рухової активності хворих після ішемічного інсульту у резидуальний період захворювання - Зелінська, Надія; Слюсар, Аліна (My University, 2021)
Встановлено, що 74,1 % респондентів взагалі не виконують фізичних вправ та лише 22,6 % виконують фізичні вправи й мають достатній рівень рухової активності протягом тижня. Основними причинами, чому хворі не виконують фізичні вправи, є незадовільний стан здоров’я та відсутність сили волі.