Молодіжна субкультура - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Інститут соціальних наук, Бібліотека, 2013)
Подано бібліографічну інформацію з курсу "Молодіжна субкультура". Видання включає книги, автореферати дисертацій, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань (наявні у фондах бібліотеки) та електронні ресурси. Підбір матеріалів завершено у вересні 2013 р. Адресовано для студентів-культурологів.
Література, подана в покажчику, згрупована у розділи: 1. Феномен молоді в культурі 2. Субкультура в постіндустріальному суспільстві 3. Типи молодіжних субкультур і рухів 4. Сучасні тенденції у субкультурах 5. Молодіжні субкультури в Україні
Keywords: бібліографічні видання; субкультура; 71я1