Культ успіху. Інновація. Творчість - Ліпін, Микола; Lipin, Mykola (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Успіх, що конвертується в гроші, – це ідол сучасності. На рівні масової свідомості успіх підміняє творчість як онтологічну рису людського життя. У статті розглянуто установку на успіх у світлі феномену творчості й інновації як її оберненої форми.
The Cult of Success. Innovation. Creativity
Keywords: успіх; success; творчість; creativity; інновація; innovation; вичерпаність історії; the end of history; дія; act; результат; result; 130.123.3:122:17.024.4